Schas byracka!

Inte så bra just nu kan man tycka. Jag skriver på tok för lite här i alla fall! Hela poängen med den här bloggen är kontinuitet för att verkligen inspirera och visa hur roligt och lätt träning kan vara.

Men just nu känns det lite dippande. Förkylningen som jag skrivit om tidigare ligger ständigt i bakgrunden. Frustrationen har gjort att jag inte fått någon skrivlust. Dessutom måste jag ta ut min skrivlust på mina kommande barnböcker.
Jag har provat vilodagar och en mängd olika typer av träning men den där förkylningen ligger kvar som en gammal trött hund som vägrar att flytta sig ifrån favoritsoffan. Igår kändes det lite bättre än på länge så jag provade att bränna den där hundens soffa med 5km löpning i ganska högt tempo jämfört med senare tidens rundor.

Men hunden har lagt sig på golvet istället. Halsen känns inte helt ok och det är lite lätt snuvigt, men annars okej. Idag siktar jag på ett lugnt hemmapass gjort i form av rejäl pump i armarna. Biceps och triceps ska idag fullständigt explodera. Tanken är att hundar brukar vara skotträdda, så kanske byrackan flyr undan den explosionen?

Wish me luck, som man säger i Indonesien!

Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *