Frisk! Jag är frisk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tror det är dags att sluta skriva om den där förkylningen nu. Och det är dags att överlag börja träna och skriva igen. Förkylningen lyser nämligen med sin frånvaro nu!
Men jösses vad dåligt det varit på löpfronten på länge nu. Jag har mest kört styrketräning, men bara kortare pass. Utöver det har det blivit väldigt dålig kost i form av såser, godis och gladdryck. MEN det är jag i ett nötskal när jag är sjuk och inte kan träna. En otroligt dålig egenskap.

Men som sagt, jag är frisk nu och har haft en period av mkt lugnt tempo. I helgen var jag uppe och gigade i Lycksele och lapplandsluften gjorde att jag bara ville ligga i en hängmatta med en kall mest jämt.

Inatt blev det väldigt dålig sömn och jag har längtat efter sängen hela dagen. Jag har fantiserat om att äntligen, nyduschad få krypa ner i de svala lakanen och titta på finalen i Biggest Loser. Men dagen har gått otroligt långsamt. När vi nattade barnen gick mina ögon i kors.

Så mindes jag hur jag tidigare under dagen suttit och ätit pizza när min mobil plötsligt plingat till med notisen att jag nu uppfyllt dagens rörelsemål. Dvs 8000 steg. Hmmm … Jag tog det som en pik …

Jag tog på löparkläderna och begav mig ut. Den känslan var läskig. Det kände som om jag vägde 140 kg och inte hade löptränat i hela mitt liv. Men jag tog det lugnt och körde en kortrunda på 5km i fin miljö. När jag kom hem ångrade jag ingenting. Tvärtom. När jag nu ligger här i sängen, nyduschad så, AJJE!  … slår min sambo mig med en kudde i huvudet och säger att jag ska sluta skriva och att vi ska titta på Biggest Loser … Bäst att lyda.

Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *