Ett långpass till

Idag åkte vi hem till svärföräldrarna i Älta. Jag kände löpsugen och passade på att ge mig ut. Jag tänkte först ta en runda runt Ältasjön men tänkte att jag springer vidare från Älta till Bagarmossen och sedan till Hästhagen och vidare till Hellasgården och tillbaka till Älta. Det skulle dock bara bli 11km och jag ville genast ha lite mer. Därför gjorde jag en avstickare. Jag fick använda telefonen mycket och titta på vilket drog ner tempot. Snart hade jag sprungit fel och var tvungen att korsa en skog som var totalt kolsvart! Då fick jag lysa med telefonen och trippa sakta fram i säkert 1,5km. Det sänkte tempot ännu mer.

Men vilken runda det blev! Jag blev dock lite besviken att det bara var 17km för det kändes som ca 28km. Minst! Men jaja, det berodde förmodligen på det långsamma tempot vilket ju innebar en lång tur.

Jag älskar att göra såna äventyrsrundor, alltså när man ger sig ut och inte hittar riktigt. Man hamnar på olika platser som man inte sett förut och springer längre än man tror. Jag såg helt plötsligt att jag var i Enskede bredvid Globen och undrade före en stund hur i hela friden jag hamnat där. Skön känsla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *