Backlöpning i skärgården

Midsommar firade vi ute på vår paradisö i Stockholms skärgård. Det blev inte så mycket tränings om jag hade tänkt, vilket är vanligt förekommande under midsommartid. Dvs inte vanligt förekommande med träning utan vanligt förekommande med alla andra aktiviteter utom träning …

Men igår innan vi skulle åka hem blev det ett ordentligt skönt pass backlöpning. Vi har nerifrån bryggan en perfekt brant backe med mycket terräng. Det hade nyss spöregnet vilket gjorde att rötterna var våta och hala och likaså vissa stenar.
Jag älskar de där backpassen! Jag börjar högst upp och lägger ut 10 kottar på altanen. Sedan springer jag ner och sedan upp och kastar bort en av kottarna. Sedan ner och upp igen varpå jag kastar bort ytterligare en kotte. Så håller jag på tills alla kottar är slut och även jag … helt slut. Jag gillar att lägga in sådana små enkla knorrar i träningen vilket gör det hela lekfullt och gör att jag slipper minnas hur många vändor jag sprungit.

Så nu utmanar jag dig att komma på något liknande och posta i social medier med hashtaggen #träningstrolleri

Det är också intressant hur mycket tröttare man blir när rötter och stenar är sådär hala. Koncentrationen gör att man hela tiden är på helspänn och att man inte kan slappna av lika mycket. Resultaten blev en MYCKET trött men nöjd Daniel!

Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *