Filmen Huddingeleden 81km

huddingeleden löpning film

Det tog ett tag men nu är det äntligen ute (längst ner i inlägget). Filmen om mitt äventyr där jag försökte mig på att springa hela Huddingeleden. För er som inte har sett den och inte har hört talas om det hela så tänker jag inte avslöja hur det gick. MEN … det gick inte som väntat, kan jag dock ärligt säga.

Själv älskar jag filmer om löpning och jag blir så galet inspirerad av de otroligt bedrifter jag får bevittna. Det här är egentligen en film som handlar om så mycket mer än om bara löpning. Vilket jag är glad över att många har skrivit till mig och berättat att de faktiskt har märkt.

Givetvis vill jag inspirera andra människor till att försöka överträffa sina egna förväntningar, bryta ny mark och korsa sina egna gränser. MEN jag vill också på något sätt bara försöka underhålla människor som aldrig någonsin kommer att nå så långt. Att jag då älskar att högst amatörmässigt klippa film är ju verkligen någonting som lever i symbios med mina båda syften.

Om du tycker om filmen blir jag jätteglad om du antingen säger vad du tycker, delar vidare eller bara ger den en tumme upp 🙂

Jag kan avslöja att jag redan har några idéer kring nästa ultraäventyr. Bland annat något som skrämmer mig på ett sätt som inte känns okej alls.

Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *