Ännu en förkylning

Ja, det blev ju så illa. När jag kände att jag hade dragits med en förkylning ett bra tag kändes det plötsligt bättre. Jag hade hållit mina rundor väldigt korta för aktiv vila, men det kändes ju så mycket bättre och jag längtade efter lite längre rundor. Därför testade jag en 10km-runda.Det kändes riktigt bra! Jag höll ett helt okej tempo med tanke på att jag inte haft några längre rundor på senare på grund av min förkylning.

Men sen … Sen …

Sen kom det. Den där pangförkylning slog till stenhårt! Jag blev sådär tragik-man cold-snuttegull-hjälp!-förkyld! Inte ett dugg roligt faktiskt, förvånande nog …
Men jag kämpade mig igenom det hela och jag bröt aldrig min Runstreak som jag alltså nu kör. För er som missat så innebär det att jag har antagit en utmaning där jag lovat att springa VARJE dag. Regeln är minst 1,6km löpning varje dag. Utan undantag. Igår sprang jag min 45:e löpdag på raken och jag kände tydligt av ärren efter förkylningen. Lite tunga ben men om jag ska vara ärligt mot mig själv höll jag förvisso också ett helt ok tempo.

Nåja, idag är det 46:e löpdagen och jag ämnar kuta mer än fem kilometer idag. Jag får se hur långt det blir och om jag fortfarande känner mig tung. Det har gått många tankar genom huvudet på senare. Sedan jag inledde min runstreak har styrketräningen fått maka lite på sig och jag saknar den väldigt mycket. Därför tänkte jag sätta mig ner i helgen och ta en funderare över hur jag ska lägga upp det hela för att få med alltihop i ett ändå härligt paket.

Jag hoppas din träning flyter på för dig och att du jobbar på din inre bild av träning. Kom ihåg att den är det enda som står emellan dig och ett rikare träningsliv som du kommer att älska!

Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *