Vilar i badet med Expressens Niklas Svensson

Jag fick till ett riktigt bra chins-pass igår. Men nästan varje gång kommer den där nacken. Den där sträckta nacken med överansträngda muskler. Jag vet inte riktigt om jag kanske inte värmer upp tillräckligt, eller vad det är, men jag VET att det är oerhört frustrerande. Idag fick jag ta en ofrivillig vilodag. Jag kände verkligen för en lång löprunda men det går bara inte. Jag provade en massa övningar för att se om något inte ansträngde nacken/övre ryggen. Men nej. Ingenting fungerade. Testade höga knän för att få upp puls, men inte heller det gick. Jag MÅSTE verkligen vila. 
Så det blev ett varmt bad och ett glas vin med datorn som sällskap som spelade min vän Niklas Svenssons nya program på Expressen ”Bara politik”. Impad av den mannens driv. Han gör det med bravur, verkligen!
I sommar ska jag bara få honom att komma igång med träningen. Då blir han om möjligt ännu skarpare. Ni kan se dagens avsnitt då han bl.a frågar ut Jimmie Åkesson här.

Nej, imorgon blir det en skön löprunda med de nya dojorna som hittills bara hunnit med en löprunda på 8km. Fick en rolig idé idag. Att springa mitt första maraton om 1-2 månader. Skulle inte det vara något? Jag kan ju be sambon stå med lite dryck och grejer här utanför så kör jag lite vändor hem då och då? Jäklar vilken kul grej det skulle vara!

Nej, hörrni, nu kallar sängen. Lite illa känns det allt med den här vilodagen som inte alls känns önskad. Men jag ska som alltid vända det till något positivt. Var så säker!
Ta hand om dig och träna med glädje!
Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *