Kär i en säck

​​​
Idag gick jag bort till utegymmet för att fortsätta med mina chins. Efter mitt experiment där jag under 3 månader inte tränade alls och bara åt och drack inte nyttiga saker har mina chins totalhavererat. Dessutom har jag inte tränat chins sedan dess så jag gör på fullaste allvar 4 stycken nu. Gjorde i alla fall 10 förut. Men det ska bli bättring nu och minst ett chinspass ska in varje vecka.

Idag hade jag otrolig mycket att göra hemma från datorn och hade dessutom ett möte så jag hann egentligen ingenting på dagen. Dessutom jobbar sambon inatt vilket gör att jag har hand om våra 3 kids själv så jag kan inte dra till utegymmet för sent. Så jag fick be upp ett mindre jobbuppdrag och rusa iväg på eftermiddagen och köra lite chins innan förskolehämtning. Det gäller att trixa när man har mycket att göra och barn och annat. Men det går såklart alltid.

Men sen gjorde jag en kul grej! Jag tog in sandsäcken och körde loss! Det var väldigt länge sedan sist och det blev ett välbehövligt pass. Jag gick några stadiga ronder mot säcken men jag får nog medge att den vann över mig den här gången. Däremot blev jag nykär i säckträningen så det kommer bli mer av den varan framöver. Jag såg direkt hur jag kan köra ett bra hemma-cardio-pass. Exempelvis köra ett gäng knäböj med hantlar, 2 min tunga slag på säcken, armhävningar, 1 min snabba sparkar på säcken, knäböj, 1 min snabba slag på säcken, 1 min hårda sparkar på säcken osv. Återkommer med vad jag får ihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *