Känslan att förändra!

Den beröm jag är van vid är den jag får genom mitt trolleri. Antingen direkt efter en show eller då jag får höra att jag är en förebild för någons barn och att de ständigt följer mina program på TV m.m. Det är givetvis ärofyllt och väldigt roligt! Men det är ändå bara så att jag roar någon. Visst, det kan vara viktigt i sig men det finns ju saker och ting som är viktigare än så, tänker jag.

Att få höra att man gjort skillnad i någons liv på riktigt. Att veta att man påverkat någon i rätt riktning så att någon mår både fysiskt och psykiskt bättre tror jag slår allt jag varit med om.

Då jag hade skrivit några kapitel av min outgivna bok Träningstrolleri frågade jag om någon ville testläsa och jag fick svar av den superduktiga författaren Marie Rydell som bl.a. skriver Kråke-böckerna. Hon läste boken och skrev nedan meddelande till mig på Facebook.

Man blir ju bara så toklycklig! Och vilken kämpe hon är! Dessutom visar hon att hon förstår precis mitt koncept. Hon skapar sin egen träning och något hållbart till skillnad från alla ”metoder” där ute. Jag är stolt över dig, Marie!
Samtliga kapitalböckerna om Kråke hittar du HÄR. Det är Idus förlag som även gett ut mina egna 3 första
barnböcker. Där är Marie även aktuell med Joel supertaggad som behandlar ADHD.

Mer om Marie – kika in på www.klaton.com!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *