Utan den magiska touchen

Varje gång jag har tränat önskar jag att jag hade en magisk kraft som gjorde att jag kunde få alla att känna det jag känner för min träning. För det är ju så enkelt att om alla hade känt vad jag känner hade alla tränat. Alla!

Men jag har tyvärr inte en sådan magisk kraft. Det enda jag har är min verbala förmåga att övertyga folk att prova och att få dem att tänka på rätt sätt. Det har fungerat bra många gånger nu (bättre än väntat!) men jag kan ändå bli frustrerad över hur långsamt det går. Jag tänker ofta på min bok Träningstrolleri som jag just nu lagt helt på hyllan. Jag tror att den behövs som motpol till all annan träningslektyr som så ofta ger ångest och som inte riktar sig till de som faktiskt har väldigt svårt för det traditionella ”bara bit ihop och kör!”.

Men boken lär få ligga ett tag till. Jag har så många projekt nu att det börjar koka över, om man säger som så. Det är mina barnböcker, trolleri, familj med tre barn och en massa andra saker som jag just nu desperat jonglerar med. Insåg själv att jag inte inkluderade träning bland det som tar upp tid. För det gör egentligen inte det. Jag får in det så himla fint tack vare mina insikter som jag vill dela med mig av.

Jaja, det är frustrerande att inte kunna få folk att komma till insikt, men det får jag leva med. Men det tragiska är att så väldigt många andra tvingas leva utan insikterna. Många som skulle må så väldigt mycket bättre av att få in en sund och rolig träning i sitt liv.

Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *